Хотелски комплекс Романтика
Габрово
0887 064 310; 0885 835 299

Заявка за резервацияМестонахождение на хотелски комплекс "Романтика" - Габровско:
Хотелски комплекс "Романтика" е разположен дълбоко в троянския Балкан в село Кръвеник и е само на 6 км от град Априлци, и на 30 км от град Севлиево.
Комплексът предлага много възможности за една пълноценна почивка от малка къща с камина, до най-луксозните апартаменти, с красива гледка към Стара планина.

Настаняване в комплекс "Романтика":
Комплекс "Романтика" е съставен от няколко сгради и къщи разпръснати сред 12 декара поляни, много зеленина и простор. Легловия капацитет на комплексът е 110 човека.
Комплексът е обновен и с ново обслужване. Екип от млади и ентусиазирани хора ще се грижи за приятната Ви почивка и доброто настроение.

Хранене в комплекса:
Декември месец на 2009 година отвори врати нов изискан ресторант „Фантазия”, който е в състояние да задоволи всичките Ви вкусове и желания. Млад и талантлив готвач превръща готвенето в шоу програма и съчетава вкус и визия в едни уникални ястия.

Услуги:
Комплексът ще Ви предложи много различни варианти за отдих и забавления. Уютно кафене за бизнес срещи, сладкарница с изкушения, традиционна механа, изискан ресторант с деликатеси и конферентна зала са само малка част от местата които са на разположение на гостите в комплекса. Закрит басейн, сауна, парилня и фитнес център са също на вашите услуги. А за децата комплексът ще предложи детска стая за дъждовните дни, аниматори за луди игри, детски басейн и много други изненади.

Комплекс "Романтика" разполага с пет АТВ-та за екстремни преживявания и джип за разходки в гората. Предлагат се екскурзии и походи съчетани с пикници и готвене на открито. В момента се подготвя и офроуд трасе.
В местността има три манастира, ловно стопанство и спортен риболов, всички на разстояние приблизително 15 км.
Комплексът се е ангажирал за изграждането на нов път за удобство на гостите си.
Хотела разполага с новопостроена сграда с десет стаи, собствен санитарен възел и 30 легла. Сградата е подходяща детски лагер, зелено училище, обучения, конференции и фирмени събития.