Хотели в Предела
Предела
Посещения: 15550
От: лв/легло
Последни коментари за Хотели в Предела05.11.2013 16:53:59      Ира - (за Хотел Моравско село )

Не съм отсядала в този"био" хотел и не мога да кажа мнение за състоянието на стаите и апартамент.
Но нивото на така наречената био кухня с домашните продукти е наистина пълна нула и ни най малко нещо хубаво се предлага,за сметка на цените те са на доста високо ниво,не отговаращи разбира се на качеството.
Не си заслужава!!!

13.07.2013 12:54:09      Анна - (за Хотел Моравско село )

забравих да добавя - виждах момчето от кухнята как носи пликовете от Лидъл с покупки. Също така, всеки път като влезехме на закуска, се налагаше да молим персонала да намали музиката, защото трещеше. Аз лично съм на мнение, че рекламиран като "семеен" ще предлага атмосфера за семейства, затова отидохме. Някъде последния ден май намалиха с влизането ни. Мисля, че тогава поизтрезняха от новогодишното опиянение.

13.07.2013 12:47:14      Анна - (за Хотел Моравско село )

Присъединявам се към негативното мнение на Ева. Бяхме там по Нова година, стаята първия ден беше ледено студена, дворът беше абсолютна ледена пързалка всички 6 дни,които изкарахме, никой не излезе нито да разбие леда, нито да поръси с нещо. кухнята не беше оборудвана, на практика непригодна за готвене. Синът ни тогава беше малко над 1г. и за мен това беше особено важно. Храната (био друг път) в механата не ставаше за него, да не говорим за боба, в който бяха объркали обикновен с лют червен пипер, добре че не му го дадох. Околността е тъжна гледка, стаите са мрачни. Абсолютно надценено място. На писмото, което им написах, за да споделя впечатленията си, отговориха с леко подигравателен тон. Не ходете там!

Най-търсени дестинации

Априлци Арбанаси Ахтопол Балчик
Банско Белоградчик Бургас Бяла
Варна Велико Търново Велинград Видин
Вършец Добринище Елена Златни пясъци
Каварна Китен Копривщица Котел
Кранево Кърджали Лозенец Несебър
Обзор Орешак Пампорово Пловдив
Поморие Приморско Равда Рибарица
Русе Самоков Сандански Св. Конст. и Елена
Свети Влас Синеморец Слънчев бряг Смолян
Созопол София Стара Загора Троян
Трявна Хисар Царево Черноморец
Шипково Шумен