Хотели в Предела
Предела
Посещения: 15753
От: лв/легло
Последни коментари за Хотели в Предела29.12.2016 15:59:04      Надя - (за Хотел Моравско село )

И аз съм работила преди години в този хотел. Постъпих като камериерка, а по празниците се налагаше да помагам и в кухнята, да сервирам, да бъда барманка и даже собственичката искаше и деца да забавлявам на всичкото ни натоварване. Кухнята беше абсолютна дупка с лоши условия и хигиена. това, което те произвеждаха не се складираше правилно и се разваляше, но въпреки всичко те го включваха в храната на гостите. Лично аз съм правила и кашкавал със семки и подправки, защото готвачката , когато почиваше нямаше кой да обработва млякото. а сокове, които бяха със плесен са ни карали да ги почистваме и наново да ги преваряваме. Накрая се оказа, че 2 месеца съм била осигурявана на 4 часа без да ми го съобщят при работен ден в някои случаи по 18 часа.Защото се е случвало да седя до 2 или 3 през ноща да затварям механата докато си тръгнат и последните гости. Заплатата за всичките ми дейност там беше една. След като си тръгнах тряваше да чакам после 2 месеца и половина докато си получа трудовата книжка, защото първия път ми я изпратиха без да са нанесли вътре , каквито и да били данни. Синът и съпругът на собственичката са свестни хора, но тя е голям манипулатор и мошеник за мен.

08.11.2016 14:42:24      петко русанов - (за Хотел Моравско село )

здр хора радвам се , че това за което алармирах преди години се оказа факт - аз съм от стара загора и като агроном занимаващ се с биоземеделие исках да се науча и постъпих като общ работник . избягах от глад хора - започнах да получавам следствие еднообразната храна възпаления по тялото , които престанаха една година след това защото буквално бях тровен с храна която седи в хладилника докато се изяде , а иначе работа по 14 часа и постоянно гладен . Прави сте храната я купуват от лидл или борсата в карналово и я представят за био . гледахме всичко за парлама , а другото се взема от кресна или техни клиенти . мед имат 4 кошера , а продават с тонове за година . препаратите се вземат в големи количества от италия , а се разфасофат от тях без да имат право . а бащата на собственика мрази българите и такива като мен се чудеше как да ги унижава . така че наистина не си заслужава и не ходете там - много се лъже и всичко е нереално

05.11.2013 14:53:59      Ира - (за Хотел Моравско село )

Не съм отсядала в този"био" хотел и не мога да кажа мнение за състоянието на стаите и апартамент.
Но нивото на така наречената био кухня с домашните продукти е наистина пълна нула и ни най малко нещо хубаво се предлага,за сметка на цените те са на доста високо ниво,не отговаращи разбира се на качеството.
Не си заслужава!!!

Най-търсени дестинации

Априлци Арбанаси Ахтопол Балчик
Банско Белоградчик Бургас Бяла
Варна Велико Търново Велинград Видин
Вършец Добринище Елена Златни пясъци
Каварна Китен Копривщица Котел
Кранево Кърджали Лозенец Несебър
Обзор Орешак Пампорово Пловдив
Поморие Приморско Равда Рибарица
Русе Самоков Сандански Св. Конст. и Елена
Свети Влас Синеморец Слънчев бряг Смолян
Созопол София Стара Загора Троян
Трявна Хисар Царево Черноморец
Шипково Шумен