Хотели в Предела
Предела
Посещения: 15591
От: лв/легло
Последни коментари за Хотели в Предела08.11.2016 16:42:24      петко русанов - (за Хотел Моравско село )

здр хора радвам се , че това за което алармирах преди години се оказа факт - аз съм от стара загора и като агроном занимаващ се с биоземеделие исках да се науча и постъпих като общ работник . избягах от глад хора - започнах да получавам следствие еднообразната храна възпаления по тялото , които престанаха една година след това защото буквално бях тровен с храна която седи в хладилника докато се изяде , а иначе работа по 14 часа и постоянно гладен . Прави сте храната я купуват от лидл или борсата в карналово и я представят за био . гледахме всичко за парлама , а другото се взема от кресна или техни клиенти . мед имат 4 кошера , а продават с тонове за година . препаратите се вземат в големи количества от италия , а се разфасофат от тях без да имат право . а бащата на собственика мрази българите и такива като мен се чудеше как да ги унижава . така че наистина не си заслужава и не ходете там - много се лъже и всичко е нереално

05.11.2013 16:53:59      Ира - (за Хотел Моравско село )

Не съм отсядала в този"био" хотел и не мога да кажа мнение за състоянието на стаите и апартамент.
Но нивото на така наречената био кухня с домашните продукти е наистина пълна нула и ни най малко нещо хубаво се предлага,за сметка на цените те са на доста високо ниво,не отговаращи разбира се на качеството.
Не си заслужава!!!

13.07.2013 12:54:09      Анна - (за Хотел Моравско село )

забравих да добавя - виждах момчето от кухнята как носи пликовете от Лидъл с покупки. Също така, всеки път като влезехме на закуска, се налагаше да молим персонала да намали музиката, защото трещеше. Аз лично съм на мнение, че рекламиран като "семеен" ще предлага атмосфера за семейства, затова отидохме. Някъде последния ден май намалиха с влизането ни. Мисля, че тогава поизтрезняха от новогодишното опиянение.

Най-търсени дестинации

Априлци Арбанаси Ахтопол Балчик
Банско Белоградчик Бургас Бяла
Варна Велико Търново Велинград Видин
Вършец Добринище Елена Златни пясъци
Каварна Китен Копривщица Котел
Кранево Кърджали Лозенец Несебър
Обзор Орешак Пампорово Пловдив
Поморие Приморско Равда Рибарица
Русе Самоков Сандански Св. Конст. и Елена
Свети Влас Синеморец Слънчев бряг Смолян
Созопол София Стара Загора Троян
Трявна Хисар Царево Черноморец
Шипково Шумен