Хотел Консулато
Асеновград


Кирил и Методий 7

0878 314 058, 033143020

Заявка за резервация

www.konsulato.dir.bg

Консулатото е красива къща, построена през 1740. Със своите около 250 кв. м.изрязани тавани с фигурална дърворезба (слънца), гроздове по врати и мусандри, изрязани фигурални орнаменти по входни врати и прозорци, живописно изписани холкели и алафранги. къщата е архитектурна уникалност за региона.

Хотела, добре съчетава културно-историческата романтика и съвременните удобства. Разполага с 4 стаи, всяка една на площ от около 40 кв.м.,със собствен санитарен възел. За да се запази автентичността на вътрешната архитектура с цел ненамеса на първичния замисъл за дизайн на старите майстори, санитарните възли са изградени и вместени зад вратите на мусандрите.Вътрешното обзавеждане е уникално и неповторимо за всяка една от стаите.От тях се открива панорама към планината и централната част на града. Стаите разполагат с централно отопление, климатик, SAT TV, високоскоростен интернет, WI-FI.

Хотел – ресторант „Консулато” се намира в старинната част на Асеновград,на няколко минути от центъра на града, на около 16 км. от гр.Пловдив, 160 км. от София, на 2 км. от Асенова крепост, 8 км. от Бачковски манастир, 30 км. от „Кръстова гора”, 28 км. от скалното тракийско светилище”Беланташ”, 6 км. от чудотворната лековита вода на „Араповския” манастир, на 8 км. от световно известният резерват “Червената скала”,на 300 м. от най-старата постройка в региона, строения около 500 г.
параклис св. Ян.
Самото „Консулато” е една от атракциите на Асеновград,
Паметник на културата със значителен принос в културно- историческото наследство на региона.


Цени 2011
 Тип настаняване  от . . . до . . .  от . . . до . . .  от . . . до . . .  от . . . до . . .
 Единична стая        
 Двойна стая        
 Тройна стая        
 Студио        
 Апартамент  от 50 до 100      
 Цялата база  240      

Посочените цени са в лева, на база BO - само нощувка.

„Консулато”, предлага отстъпки за продължителен престой, или за наемане на по-голям брой стаи. – За повече информация на телефоните на „Консулато", или на адреса на сайта ни.
0878314058
konsulato@dir.bg
www.konsulato.dir.bg