Ваканционен комплекс Орлова скала
Лопян
0720/93444; 0720/93555; 0888/935467; 0884/227637

Заявка за резервация

orlovaskala.com

Местоположение на Ваканционно селище "Орлова скала" - село Лопян:
Ваканционно селище "Орлова скала" отстои на 90 км. столицата ни - София.
Селището е построено на брега на река "Стара река", под природната забележителност „Орлов камък - Червената стена”, само на 1 км след село Лопян, на територията на община Етрополе.

Село Лопян е разположено на 15 км. от град Етрополе, в подножието на северните склонове на Средна Стара планина. Селцето е и едно от най-старите в региона.

Настаняване във Вилно селище "Орлова Скала", село Лопян:
Вилно селище "Орлова Скала" се състои от хотел, четири самостоятелни къщи, ресторант и открит плувен басейн.

Хотелската част е изпълнена на два етажа. На първият етаж в хотела се намира фоайе с рецепция и лоби бар, сауна, тракийска баня и 5 двойни стаи (стандарт) за настаняване. На вторият етаж има още 5 двойни стаи (лукс), предлагащи и покрити тераси.

Къщичките разполагат с по два апартамента – общо 8 за комплекса. Апартаментите са напълно обзаведени и оборудвани, разполагат с оборудвана кухня, хол, спалня и покрита тераса. Всяка от стаите предлага самостоятелен санитарен възел с вана, телевизор със сателитна телевизия, достъп до интернет и мини-бар, а в апартаментите допълнително има оборудвана кухня и просторна покрита тераса.

Ресторант "Орлова Скала":
На разположение на гостите на вилното селище е ресторант "Орлова скала", отделен в самостоятелна сграда, непосредствено до реката. Традиционната кухня и живописният изглед които се разкрива от ресторанта Ви гарантират приятни мигове на Вашата трапеза.

Ресторант "Орлова Скала" разполага с капацитет 60 места на закрито и 60 места на открита тераса над реката, както и барбекю.

Допълнителни услуги и удобства:
Гостите пристигнали със собствен транспорт могат да се възползват от охраняемия паркинг на вилното селище.
За най-малките гости на комплекс "Орлова Скала" има детски кът за развлечение и игри.

Цени
 Настаняване в  Цена      
 стандартна стая   50 лв      
 стая лукс  60 лв      
 апартамент  75 лв      

Посочените цени са в лева.