Хотел Благороден елен

Разположен до язовир Батак. Мястото е тихо и спокойно и предоставя идеална възможност за комплексна почивка. Гората наоколо е подходяща за разходки и гъбарство, а водите на язовира - за риболов.

Разположение на хотела:
Ваканционно селище Дъното е разположено в сърцето на Западните Родопи в близост до язовирната стена на язовир Батак. Селището отстои на 130 км от София, 56 км от Пловдив, 38 км от Пазарджик, 28 км от Велинград, 7 км от Батак в близост до местността Св. Константин и недалеч от Цигов Чарк.

Описание на хотела:
Хотел-механа "Благороден елен" разполага с общо 8 стаи. 2 стаи със спални, и 6 големи стаи със спални и две единични легла. Механата на хотела е с достатъчно места за всички гости на хотела, обзаведена в типичен битов стил.Хотел-механа "Благороден елен"

Описание на стаите:
Стаите имат баня с WC, телевизор, хладилник. Шест от стаите разполагат със спалня и две единични легла. Подходящи са за семейства с 1 или 2 деца. Две от стаите са с спални за двама човека.

Спорт/Забавления:
Възможност за приятна разходка с байкове. Водни атракции: джет, каяк, сърф, кану-каяк, рибарски лодки, водни колела и моторни яхти за водни пикници и излети в язовира.

За повече информация:
Използвайте телефоните за контакти или формата за обратна връзка. Резервации на стаи можете да направите онлайн на сайта.

Стандартна оферта
 Тип настаняване        
 Двойна стая  10-20 (на човек)      
 Апартамент  10-20 (на човек)      

Посочените цени са в BGN, на база BO - само нощувка.