Хотел Брилянтинбул. Стефан Стамболов 40

044 666 266

Заявка за резервация

www.hotelbrilliantin.com

Модерният и елегантен хотел ”Брилянтин” е разположен в източната част на Сливен до квартал „Сини камъни”. Гостите на хотела ще бъдат посрещнати в стилна и приятна атмосфера, а квалифициран персонал ще се погрижи за техния комфортен престой. Хотел Брилянтин разполага с двадесет и две двойни стаи и три апартамента. Меките цветове, просторните помещения и елегантната мебелировка ще осигурят на всеки гост незабравим престой. Всяка стая и апартамент има телевизор със сателитна телевизия, мини бар, телефон с директно избиране, климатик, СОТ, интернет връзка, самостоятелна баня. Хотел Брилянтин разполага и с впечатляващ ресторант със 120 места и лятната тераса. Гостите на ресторанта ще могат да се насладят на прекрасни блюда от риба, топли предястия и месни специалитети в приятна обстановка. Атрактивният интериор на Коктейл – бар „Брилянтин” и големият избор от различни коктейли и други алкохолни и безалкохолни напитки създават идеална атмосфера за среща с приятели.

Стандартна оферта
 Тип настаняване  новогодишна вечеря  НВ + 1 нощувка НВ + 2 нощувки НВ + 3 нощувки
 възрастен  39  63 87 111
 дете от 4 до 18 години  19  31 43 55

Посочените цени са в BGN, на база BB - нощувка и закуска.

Прекарайте незабравини новогишни празници в комплекс "Брилянтин", гр. Сливен. Заповядайте в новата банкетна зала на комплекса. Предлагаме Ви празнична вечеря с новогодишна програма, с гост DJ и томбола.
8 март в комплекс "Брилянтин"

Най-вълнуващият Осми март ви очаква, само ако изберете новата, модерна зала за празненства, чествания и срещи в хотел „Брилянтин” в Сливен.
Менюто включва: Шопска салата, 50 гр. БГ алкохол,1 безакохолно бутилка 0.250, Пилешка пържола „Наслада”, Гарнитура Картофи соте,Десерт – Палачинка с шоколад.
Доброто настроение се гарантира и от професионален ди-джей.
За всички дами - БОНУС 50 гр. BG водка или ракия
ЦЕНА - 16 ЛВ.