Хотел Парк Хотел Изида
Градски парк "Св. Георги"
058 600 656; 0886 808 093

Парк хотел "Изида” е построен през есента на 2009 година. Хотелът работи целогодишно и отговаря на европейските стандарти за хотели. Комплексът изящно се вписва в ландшафта на красивия парк с разнообразни видове дървета и обширни зелени площи. Разположен е в централната част на град Добрич на около 40 км от летище Варна. Парк Хотел "Изида" е двуетажен, с категория три звезди. Дизайнът е изискан, стилните форми и тонове оформят външния и вътрешен облик на хотела. Уникалното за града разположение допринася за изградения имидж на тих и спокоен хотел, предпочитано място за отдих и рекреация в рамките на градска среда. Принадлежащите към хотела тенис кортове ви дават възможност да практикувате и спортен туризъм, както и да наблюдавате провеждащите се тенис-турнири, директно от вашата стая, или от специално обособени за целта места на покрива на хотела. Дворът на хотела се слива естествено с градския парк и създава спокойна и тиха атмосфера за отдих и почивка. Подходящ е както за семейства с деца, така и за индивидуални туристи и организирани групи. Хотелът предлага прекрасни условия за добро прекарване и забавления на спортисти, бизнесмени, любители на природата, търсещи тук красотата и свежия въздух в условията на градска среда. Парк Хотел "Изида" разполага с 42 двойни стаи, 4 апартамента и 2 студиа - всички те са проектирани с идея за функционалност, обзаведени са със стил и внимание към детайлите и предлагат красив изглед към градския парк и принадлежащите към хотела тенис кортове. Благоприятното месторазположение на хотела дава възможност на гостите бързо да стигнат до централната пешеходна зона на града, която е на 600 метра или на около 10 минути пеша, след приятна разходка през градската градина. Хотелът разполага с безплатен охраняем паркинг, както и с паркингови места пред сградата. Клуб ресторантът към хотела предлага разнообразно меню от ястия и безалкохолни и алкохолни напитки, както и богата селекция от бели и червени вина.

Стандартна оферта
 Тип настаняване  01.01-31.12    
 Единична стая  60.00      
 Двойна стая  90.00      
 Студио  110.00      
 Апартамент  130.00      

Посочените цени са в BGN, на база BB - нощувка и закуска.

Оферта

УИКЕНД ПАКЕТ „ИЗИДА”:
Крайноседмичен туризъм: Настанете се в двойна стая на цена единична срещу 60 лв. на нощувка

Това предложение е прекрасна възможност да подарите на семейството си или на любимия човек момент на спокойствие и свежест в атмосфера на стил и уют сред зеленината и красотата на градски парк „Свети Георги”, в който се намира комплекса. Уникалното разположение хотела, дава възможност едновременно за активна почивка и разтоварващо спортуване. Някои от заниманията, които предлага комплекса са: тенис на корт; велосипед под наем, часове по йога, сауна, парна баня.

Уикенд пакетът е актуален от петък до неделя при минимум 2, максимум 3 реализирани нощувки и включва:

1)Закуска на блок маса в клуб-ресторанта към хотела
2)Възможност за настаняване на дете до 14 годишна възраст на допълнително легло – вградено и комфортно
3)Ползване на паркомясто
4)Безплатен интернет достъп
5)Ползване на сейф в стаята
6)Всички такси
7)Застраховка
8)Обслужване от усмихнат и любезен персонал

*Предложението не се отнася за стаи тип студио или апартамент.

Нашето второ предложение е за:

СЕДМИЧЕН ПАКЕТ „ИЗИДА”:

Едно чудесно предложение за всички гости, които желаят да се насладят на по-дълъг престой в ПАРК ХОТЕЛ ИЗИДА.

При реализиране на пет нощувки в двойна стая (90 лв. /нощувка), шестата нощувка ще бъде подарък за гостите, избрали този пакет.

Пакетът включва:
1)Закуска на блок маса в клуб-ресторанта към хотела
2)Възможност за настаняване на дете до 14 годишна възраст на допълнително легло – вградено и комфортно
3)Ползване на паркомясто
4)Безплатен интернет достъп
5)Ползване на сейф в стаята
6)Всички такси
7)Застраховка
8)Обслужване от усмихнат и любезен персонал


*Предложението не се отнася за стаи тип студио или апартамент.
*Офертите не важат в период на спортни турнири, на панаири и други подобни организирани мероприятия на територията на град Добрич.


ОЧАКВАМЕ ВИ!