Семеен хотел Никол
Долна баня


ул. Простор 4

07120 2221

Заявка за резервация

www.hotel-nikol.com

Хотелски комплекс "НИКОЛ" се намира в град Долна баня, в подножието на Рила планина - живописна планинска местност на 15 км от зимния курорт Боровец, на 70 км от София и на 70 км от гр. Пловдив.

Комплексът разполага с 50 легла в стаи с по 2 и 3, и апартаменти, ресторант със сто места, фитнес зала, открит басейн с минерална вода, летен бар със сто и двадесет места в непосредствена близост до басейна. Стаите са оборудвани с телевизор, с включена кабелна телевизия и мини хладилник. Квалифициран персонал е на разположение.

Комплексът разполага с прекрасна кухня, уютна обстановка и професионално обслужване. Има възможност за провеждане на фирмени сбирки и семинари, зелени училища, както и спортно- възстановителни лагери. Минералната вода с доказани лечебни качества за заболявания на опорно двигателния апарат, заболявания придружени с болка-ревматизъм, невралгии, неврити и др.; болести на обмяна на веществата-диабет, подагра, заболявания на дихателните пътища, бронхити, ринити, фарингиги, трахеити, бронхиална астма, кожни заболявания- хронични екземи, псориазис, уртикария и съдови заболявания. Програмите за лечение се контролират от компетентни специалисти, които винаги са на разположение на гостите на комплекса.

От базата на комплекс "Никол" започват туристически пътеки до красиви кътчета на Рила планина. Планинския рай е чудесно място за пикник, езда, колоездене и организиран по предварителна заявка планински лов и риболов.

Ако копнеете за тишина и спокойствие, за доказано чист въздух, за лечебна минерална вода, за вкусна храна от натурални продукти- и всичко това на достъпна цена- Вашето кътче за почивка и отдих е в хотелски комплекс "Никол" в град Долна баня.

Цени 2010
 Тип настаняване  01.01-31.12      
 Единична стая  30      
 Двойна стая  45      
 Тройна стая  55      
 Апартамент  75      

Посочените цени са в BGN, на база BO - само нощувка.

Отстъпки при групови резервации и при престой над 10 дни