Вила Беевски

Вилата се намира в долната махала на селото, предлага десет легла за нощуване, разположени в три двойни стаи, една преходна с голямо двоино легло, два отделни санитарни възела с баня, две тераси, голяма механа в Родопски стил с кухненски бокс/две от леглата се намират в механата/.

Пред вилата има голямо покрито барбекю с пещ и автоматизиран шиш за чеверме. Пред него има овощна градина от ябълки и круши. Зад вилата се намира голяма поляна с обособени места за детски басейн, чадъри и шезлонги. Също така вече има и покрит плувен басейн за разхлаждане и плуване през лятото. Парцела е ограден, за да ви осигури пълно спокойствие и самостоятелност.

Вилата предлага сателитна телевизия с над 4000 канала, DVD, климатик, перално помещение, напълно оборудвана кухня с всичко необходимо за изкарването на една перфектена почивка, централно отопление през зимата, ски гардероб, планински велосипеди, топъл гараж за два автомобила. В близост има SPA център предлагащ масажи, фитнес, различни видове бани, тангентори и Родопски ресторант.

От тук започват и повечето изходни пътеки за туризъм, водещи до местните забележителности. Гледката към извисяващия се Карлък и заобикалящите върхове е заслепителна. Въздухът е невероятно чист, а тишината създава условия за пълна почивка. Тук може да опитате и пярсно подквасено краве или овче мляко, Родопски клин, прочутото агнешко чеверме и много други традиционни гозби.

Почувствайте магията на Родопите в едно от най-старите села, родно място на митичния певец Орфей и се докоснете до истинската страна на природата. Доброто ви прекарване тук е гарантирано.

Стандартна оферта
Тип настаняване Цена
Вила 240 лв.


За престой по-голям от 3 нощувки се ползват отстъпки от цената.