Вила Ружа
Скандало


с. Скандало, Априлци

0884 979 682

Заявка за резервацияВила „Ружа” се намира във вилната зона на с. Скандало, на самия бряг на р. Видима, в близост до един от най-красивите водопади в България – Райското пръскало, в близост до едно уникално място, съхранило българския православен дух – Троянския манастир и до величествения, трети по големина в страната – връх Ботев. Това великолепно кътче дава възможност да се отдадете, както на една здравословна и пълноценна почивка, така и на активен спорт сред чудната природа на Стара планина.
Вила РУЖА*** е разположена във вилната зона на село Скандало на брега на река Видима и завладява с уюта си, спокойствието и близостта до природата. Прави впечатление уникалната архитектура съчетаваща традиционни елементи с напредничави иновативни решения.
Професионалната спортна площадка с баскетболни кошове е чудесна възможност за разтоварване от ежедневния стрес на големия град, а плодовете и зеленчуците от собствената градина присъстват неизменно на трапезата.
Вила Ружа организира съвместно с JMB Active различни дейности: грънчарство, пирография, конна езда, разходка в планината, лов и много други.
Вила Ружа работи съвместно с JMB Active за популяризиране на красивия регион на Априлци. Можете да се свържете с JMB Active, за да направите резервация.
JMB Active работи в партньорство с къщите за гости в Априлци за да популяризира района и предлага интересни ваканции. За повече информация какво можете да правите по време на вашата почивка, моля посетете нашия уебсайт.
Вилата разполага с 2 просторни стаи за двама с прекрасен изглед (Мансарда и Стая „Ружа”) и с 2 апартамента, единия с капацитет до 4 души, а другия – до 5. Апартаментите се състоят от 2 стаи – спалня и дневна,със собствена баня и тоалетна, като в дневната се намира и оборудвана кухня с хладилник, кафе машина, готварска печка, необходимите прибори и съдове, има разтегателен диван с фотьойли и телевизор. Дневната е оборудвана с разтегателно канапе (и фотьойл в Студио 2) и апартаментът може да настани комфортно до 4(5) лица. Двойните стаи са просторни, с изход към терасата, баня и тоалетна на етажа и великолепна гледка към връх Ботев и реката.
Вила "Ружа" предлага на своите гости:
• Механа с камина
• Оборудван кухненски бокс (в студията)
• Професионален масаж за релаксиращо разтоварване
• Персонален сейф
• Многофункционална професионална спортна площадка 15х20 м. с баскетболни кошове за любителите на спорта
• Излети в Стара Планина по красиви еко-пътеки за любителите на природата
• Плажуване по река Видима
• Приложно овощарство в ябълковата и зеленчукова градина за малки и големи градинари
Могат да се водят домашни любимци.


Стандартна оферта
 Тип настаняване  Целогодишно      
 Студио  150 лв      
 Цялата база  300 лв      

Посочените цени са в BGN, на база BO - само нощувка.

За специални оферти и цени, моля, свържете се с JMB ACTIVE.